Târgu Secuiesc, start în sezonul competițional FRK

Șase etape pe cele mai spectaculoase circuite de karting din România, cinci clase distincte, piloți de top și spectacol total într-un sport pe care l-au practicat și cei mai mari campioni din Formula 1. Calendarul pe 2014 propus de Federația Română de Karting are șase etape și va începe în acest weekend pe circuitul de la Târgu Secuiesc.

„Totul este pregătit pentru startul în noul sezon competițional și cu siguranță va fi un sezon foarte disputat. Avem cluburi puternice și piloți foarte talentați care dau valoare campionatului și asta va garanta un spectacol total la fiecare etapă,” a spus Lucian Ștefan, președintele Federației Române de Karting.

În calendarul național sunt în total 6 etape, prima fiind programată la Târgu Secuiesc în acest weekend (24 – 25 mai), după care urmeaza Bacău (21 – 22 iunie), București (19 – 20 iulie), Târgu Secuiesc (2 – 3 august), Târgu Secuiesc (13 – 14 septembrie) și Bacău (27 – 28 septembrie).

Cupa FRK 2014, circuitul de la Targu SecuiesAnul acesta piloții vor fi împarțiți în 5 clase (în functie de vârstă): Promo BB, Pufo, Mini, KFJ si KZ2. Ziua de sâmbătă, 24 mai, este dedicată verificărilor tehnice, sesiunilor de încalzire și antrenamentelor, plus celor două manșe de calificare, iar programul începe la ora 08:30 și se va încheia în jur de ora 17:00. Duminică, în ziua a doua, prima sesiune de încalzire este programată la ora 08:30, urmând ca imediat după aceasta, la ora 10:00, să fie prezentați piloții pe linia de start-sosire a circuitului. Startul în prima manșă de concurs se va da la ora 10:45, iar în cea de-a doua la ora 12:45. Festivitatea de premiere la cele 5 clase va începe la ora 15:30.

Credit foto: Tache Foto


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By