CNKVC: competiția ajunge în Târgu Secuiesc

În acest weekend, piloții din Campionatul Național de Karting Viteză pe Circuit se vor lupta pentru puncte pe circuitul de la Târgu Secuiesc, în etapa a patra a sezonului organizat de Federația Română de Karting.

După primele trei etape ale sezonului 2014, Eric Enache, la clasa Promo BB, Alex Iancu, la clasa Pufo, Andrei Ponta, la clasa Mini, Andrei Vajda, la clasa KFJ, și Mihnea Ștefan, la clasa KZ2, sunt lideri în clasamentul general.

Etapa de la București a fost una extrem de disputată, iar la unele clase am avut schimbări de lider la general. După cursa de la Târgu Secuiesc urmează pauza de vară și sunt sigur că toți cei implicați în lupta pentru titlu vor încerca să-și consolideze pozițiile, ceea ce va duce la lupte strânse și mult spectacol, ceea ce ne-am și dorit de la acest sezon. Avem un program interesant atât pentru cei implicați, cât și pentru spectatori. Intrarea la circuit este liberă în toate cele trei zile și sper să atragem cât mai mulți spectatori. Situația la jumătatea sezonului este echilibrată și se mai poate întâmpla absolut orice în lupta pentru titlurile naționale. Va fi un weekend interesant la Târgu Secuiesc și le doresc succes tuturor celor implicați.

Lucian Ștefan, președintele Federației Române de Karting

Ziua de vineri, 01 august, este dedicată sesiunii de antrenamente, iar sâmbătă 2 august, după verificările tehnice, piloții vor continua cu antrenamente libere, antrenamentele calificative, de la orele 08.30 și manșele de calificare, de la orele 14:20.

Ziua cea mare va fi pentru echipe, piloți, părinți, prieteni, parteneri și spectatori, duminică, 3 august. După desfășurarea warm-up-ului, la orele 10:00 vom participa la prezentarea piloților și echipelor. Prima manșă de concurs începe la ora 10:45, iar cea de-a doua la ora 12:45. Festivitatea de premiere pentru cele cinci clase va începe la ora 15:30.

Sursă imagini: Tache foto

You may also like

0 comments