MotoGP: Dani Pedrosa, pași mari spre revenire

Aflat într-o perioadă de recuperare după ce o problemă medicală la braț l-a forțat să se opereze, Dani Pedrosa dă primele semne de revenire. Situația delicată a celor de la Honda, venită și după accidentul lui Marc Marquez din acest sfârșit de săptămână, face ca revenirea lui  Pedrosa să fie un subiect important de discuție în paddock.

Pilotul echipei Repsol Honda, Dani Pedrosa a absentat în ultimele două runde, la Austin și în Argentina. Locul i-a fost luat de Hiroshi Aoyama, dar pilotul japonez nu a confirmat așteptările echipei, astfel încât fanii s-au întrebat dacă nu era mai bine să revină fostul campion Casey Stoner.

La o singură întrecere a luat parte spaniolul în acest sezon. În cursa de debut a sezonului, desfășurată pe circuitul Losail International Circuit din Qatar, componentul echipei Honda a încheiat pe un modest loc 6. După cursă, acesta s-a plâns de dureri fizice intense în zona brațelor și a specificat că această problemă medicală datează de mai bine de un an.

De asemenea, Dani Pedrosa a acordat un scurt interviu declarând următoarele:

Vă scriu pentru a transmite un mesaj clar. Starea mea de sănătate se îmbunătățește de la o zi la alta, însă trebuie să am răbdare și să o iau încet, pas cu pas. Trebuie să mai aștept pentru a vedea dacă semnele pozitive vor fi mai evidente.  Mi-au fost înlăturate deja cusăturile, iar totul decurge foarte bine. Urmez un program bine stabilit de către doctori.

În clasamentul general al piloților, Dani Pedrosa ocupă poziția a 12-a, cu un total de 10 puncte, această zestre fiind acumulată în singura etapă la care a luat parte până acum, în Qatar.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By