Pitstops TV, emisiunea ta de motorsport: ediția a IV-a

Cu entuziasm, vă prezentăm a patra ediție a Pitstops TV în care vă aducem surprize și interviuri în exclusivitate!

În cea de-a patra ediție a emisiunii i-am adus un omagiu lui Jules Bianchi. Pe lângă acest punct, au fost discutate etapele de DTM și Formula 3 Europeană de la Zandvoort, alături de prezentarea interviurilor în exclusivitate cu Antonio Felix da Costa și Charles Leclerc, runda MotoGP de la Sachsenring și etapa a doua de CN de motociclism viteză.

În plus și în premieră, avem pregătit pentru voi un concurs cu super premii: un set de autografe de la toți piloții BMW din DTM de anul acesta și din 2014 – mai exact, carduri cu autografele a nouă piloți!

Tot ce trebuie să faceți ca să vă înscrieți în concurs este să povestiți – într-un comentariu al emisiunii pe Youtube – o experiență de la o cursă, indiferent dacă a fost Formula 1 sau orice altă competiție la care ați fost prezenți pe circuit.

Este simplu și aveți timp până duminică, 16 august 2015. Mult succes și vă învităm să ne urmăriți în continuare căci pregătim alte noi surprize și articole de calitate, așa cum v-am obișnuit!

Vizionare plăcută și nu uitați să dați un comment cu experiența de la o cursă la care ați participat!


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By