CNKVC Etapa IV: efective bogate la Târgu Secuiesc

Circuitul Skat Kart din Târgu Secuiesc a dat startul în cea de-a doua parte a sezonului din Campionatul Naţional de Karting(FRK). În weekend-ul 4-6 septembrie a avut loc cea de-a patra etapă, care a adus la start 44 de piloţi angrenaţi în lupta pentru titlurile de campioni. Joi şi vineri s-au desfăşurat antrenamentele cronometrate, urmând în weekend calificările şi cursele.

Clasa mezină, Promo BB, a reunit la start 13 piloţi. Sâmbătă, Denisa-Andreea Mureşan şi-a însuşit prima poziţie a grilei în urma rezultatelor cumulate din manşele calificative, fapt ce îi confirma forma bună pe care  . Prima linie la start a fost completată de Victor Roman, cei doi fiind urmaţi de David Kiss şi Eduard Brezina. Cursa de duminică a fost câştigată de Darius Alexandru Niculescu, urmat de David Kiss şi Andrei-Christian Ene, Denisa reuşind numai a patra poziţie.

Calificările clasei Pufo l-au adus pe prima poziţie a grilei pe Mihai Suteanu, urmat de Mihnea-Remus Tudorancea. Linia a doua a fost completată de Vlad Ceanga şi Andrew Denis Boriceanu. În cursă, prima poziţie i-a revenit lui Mihai Suteanu, pe locul doi venind Vlad Ceanga, iar pe ultima treaptă a podiumului- Mihnea Remus Tudorancea.

Prima linie a clasei Mini a fost formată din piloţii Andrei Carcea şi Rareş Cărbunaru, în spatele cărora s-au aflat David Șerban şi campionul din sezonul 2014 la clasa Pufo-Matia Curuia. Ocupantul primei poziţii a grilei de start s-a impus şi duminică, podiumul fiind completat de David Șerban şi Rareş Cărbunaru.

Clasa KFJ a produs o surpriză: fostul pilot din Campionatul Naţional de Karting Şcolar, Robert Uturaş, s-a impus atât în calificări, cât şi în cursă, în absenţa liderului clasamentului general-Daniel Vasile. Podiumul a fost completat de Radu Iordache şi Alexander Dimitrov.

La KZ2, manşele calificative l-au adus pe Aldrin Opran pe prima poziţie a grilei, urmat de Viktor Ştefan şi Andrei Vajda. În cursă, Opran s-a impus, pe locul secund venind Andrei Vajda, iar pe locul al treilea-Viktor Ştefan.

Credit foto: Tache foto


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By