MotoGP Barcelona: Duelul pronosticurilor

Salutare tuturor! Duelul pronosticurilor dintre echipele Pitstops și Grila de Start continuă în această rundă tragică de la Barcelona, unde configurația circuitului s-a schimbat vineri noaptea, în urma accidentului fatal al lui Luis Salom.

Reamintim faptul că în Franța ambele tabere au ghicit câștigătorul (9p), iar în Italia surprizele starturilor slabe semnate de Iannone și Vinales, iar mai apoi lovitura de teatru a abandonului tehnic suferit de Rossi, au dus la un zero pe linie. Așadar, egalitate după două runde!

MotoGP Le Mans: Duelul Pronosticurilor

MotoGP Mugello: Duelul Pronosticurilor

Regulile jocului ne fac să oferim aceste pronosticuri după calificări, nu la început de weekend, așa că ne-am familiarizat cu noul sector final de la Montmelo și modul în care acesta a modificat raportul de forțe dintre cele două mari uzine japoneze, Honda și Yamaha.

MotoGP: Moartea lui Salom modifică raportul de forțe Honda-Yamaha

Din partea Grila de start vine cu un podium ipotetic Antal Putinică. Convins după calificări de răsturnarea de situație favorabilă lui Marc Marquez, Antal îl consideră favorit la victoria catalană. Totuși, el nu vede și al doilea model Honda pe podium, considerând că Lorenzo și Rossi îl vor urma pe #93 la căderea steagului.

Pitstops propune, prin Raul Sideriaș, un scenariu inedit. Marquez, care a supra-pilotat tot începutul de sezon pentru a masca problemele Honda, va întrece măsura, iar Dani Pedrosa va obține primul succes stagional după această primă prezență în linia I la start. În urma sa vor fi aceiași Lorenzo și Rossi.

Vă reamintim sistemul de puncte acordate: pentru predicția cu succes a câștigătorului, nouă puncte. Șase pentru locul doi și trei pentru ultimul ocupant al podiumului. Vă invităm și pe voi să veniți cu un pronostic pentru podiumul Marelui Premiu catalan.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By