100Tracks lansează FOODVENTURE, conceptul inovator de offroad gastronomic

De la lansarea sa acum mai bine de un an, campionatul de offroad 100Tracks a inovat continuu și a transformat clasicele concursuri de 4×4 în experiențe complexe. De data asta, 100Tracks vă aduce FOODVENTURE, competiție adresată clasei TRIP, clasă dedicată SUV-urilor de fabrică, fără modificări.

Găzduită de împrejurimile frumoase ale Sibiului, în perioda 4-5 noiembrie, FOODVENTURE va combina parcurgerea unor trasee offroad ușoare și sigure cu degustarea unor delicii culinare din zonă, în frunte cu delicioasele preparate bulz fript în untură și plăcinta Vărzar.

Traseul de TRIP va avea aproximativ 125 km și se va desfășura în zona Crint și a stațiunii Păltiniș. Regulile de desfășurare a competiției sunt cele ale clasei TRIP, iar pe parcursul competiției vor fi 2-3 opriri (cu stop timp), pe perioada cărora concurenții vor lua parte la degustări de produse tradiționale din zona Sibiului.

Toate informațiile despre competiție și înscrieri:
http://100tracks.net/competitions/25

Partenerii media ai 100Tracks FOODVENTURE sunt Discovery România, Agerpres, RockFM, 4x4Wheels, viteze.ro și pitstops.ro.

 


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By