Formula 1: Vettel refuză un contract pe termen lung cu Ferrari

Este foarte clar faptul că Scuderia Ferrari îl dorește pe Sebastian Vettel și pentru viitor. Au apărut însă neînțelegeri legat de durata contractului dorit de italieni și preferințele pilotului german.

Înțelegerea actuală între pilot și echipă expiră la sfârșitul acestui sezon, iar șeful celor de la Ferrari, Sergio Marchionne a declarat în repetate rânduri că echipa e interesată de prelungirea colaborării. Problema este că Vettel dorește un angajament pentru un singur an, iar echipa de la Maranello vrea să se asigure că neamțul rămâne cu ei pe termen lung.

Zvonurile indică faptul că Seb dorește să aibă mai multe opțiuni la sfârșitul sezonului 2018, atunci când expiră și contractul lui Lewis Hamilton cu Mercedes. În cazul în care colaborarea pilotului britanic cu echipa germană nu se prelungește, Vettel are o opțiune serioasă în plus. Mai ales dacă Mercedes câștigă acest război al dezvoltării monopostului și rămâne în continuare echipa cu cea mai rapidă mașină de pe grilă.

Este adevărat faptul că încă nu am un contract semnat, dar sunt de părere că în acest moment obiectivul nostru principal este să obținem rezultate bune și să continuăm să dezvoltăm mașina. ~Sebastian Vettel~

Scuderia Ferrari are un obicei de a anunța deciziile privind viitorul piloților după cursa de la Monza. Formula 1 a intrat după Marele Premiu al Ungariei în pauza de vară, iar următoarea cursă are loc pe 27 august la Spa-Francochamps. Pe 3 septembrie urmează apoi chiar cursa din Italia, unde putem afla decizia finală a lui Seb și a echipei.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By