Formula 1: Max Verstappen prefațează finala din Abu Dhabi

Cursa finală a sezonului Formulei 1 din 2017 va reprezenta pentru Max Verstappen și întreaga echipă Red Bull Racing o deplasare în Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina.

Chiar dacă Mercedes și Lewis Hamilton au încheiat deja lupta pentru campionatul mondial, tânărul olandez va spera la un final puternic de sezon. Până acum, el a înregistrat două victorii, în Malaezia și Mexic. Mobil 1 Grid a vorbit cu Verstappen la show-ul SEMA din Las Vegas, pentru a afla mai multe despre această cursă și importanța de a încheia sezonul cu un rezultat bun.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By