Formula 1: Sauber F1 a anunțat piloții pentru 2018

Sauber F1 drivers 2018

Alfa Romeo Sauber F1 Team a anunțat astăzi, în cadrul unui eveniment la Museo Storico Alfa Romeo, piloții pentru sezonul următor de Formula 1: Marcus Ericsson și Charles Leclerc, protejatul Ferrari.

Anunțul a fost făcut de CEO-ul FCA, Sergio Marchionne după ce parteneriatul Alfa Romeo-Sauber a fost făcut public acum trei zile. Deși Leclerc era favorit cert pentru a pilota pentru elvețieni în sezonul viitor, Ericsson a fost păstrat în echipă în defavoarea lui Giovinazzi, fapt ce poate confirma legăturile strânse ale suedezului cu team-ul condus de Vasseur.

Poate ca o consolare, Giovinazzi a fost confirmat ca cel de-al treilea pilot al echipei.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By