Formula 1: Max Verstappen despre fani și un posibil GP al Olandei

Verstappen F1

ÎN ACEST INTERVIU EXCLUSIV PENTRU MOBIL 1 THE GRID, MAX VERSTAPPEN VORBEȘTE DESPRE FANII OLANDEZI ȘI POSIBILITATEA DE A AVEA UN GRAND PRIX AL OLANDEI ÎN VIITOR.

Pilotul Red Bull Racing este singurul olandez ce a câștigat un Grand Prix de Formula 1. Și cu 3 victorii în F1 deja, Verstappen le datorează mult legiunilor de fani olandezi înfocați ce călătoresc prin lume pentru a-l susține – așa numita „Armată Portocalie”. Pornind de la această „armată”, Max vorbește despre motivația primită de la o națiune întreagă, de ce este numit „Leul” (olandez) și cum ar putea reveni Olanda în calendarul F1.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By