Formula 1: Sainz despre Toro Rosso și influența lui Alonso

Carlos Sainz

Carlos Sainz este un câștig pentru Formula 1 și un pilot ce se poate lupta pentru victorii cu un monopost potrivit, acesta reușind multe clasări în puncte în cele trei sezoane în Marele Circ.

Pilotul spaniol a terminat sezonul F1 2017 la Renault F1 Team (prima sa cursă cu echipa franceză find în Austin, Texas), însă acesta a declarat, într-un interviu cu echipa Mobil 1 The Grid, că datorează totul fostei sale echipe, Scuderia Toro Rosso. Pe lângă recunoștința față de echipa italiană, Sainz Jr. vorbește și despre influența pe care a avut-o Fernando Alonso asupra carierei sale, de la început până în prezent.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By