Formula 1: Verstappen, Ricciardo și chimia în echipa Red Bull Racing

Verstappen

Verstappen și Ricciardo constituie una din cele mai puternice perechi din Formula 1 în momentul actual, prin prisma talentului și a determinării, iar acest lucru este un motiv de bucurie pentru Red Bull Racing și Christian Horner, team principal al echipei.

Venirea lui Max Verstappen în cadrul Red Bull Racing a însemnat o nouă eră, mai competitivă, căci el și Daniel Ricciardo au adus victorii și podiumuri pentru echipa austriacă în 2016 și 2017. Acest lucru nu era posibil fără o legătură bazată pe respect, prietenie și competivitate pozitivă între piloți, așa cum declară ambii într-un interviu cu echipa Mobil 1 The Grid.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By