Înapoi în viitor: Revenirea Pirelli în Formula 1 din 2011

pirelli in Formula 1

Pirelli este din 2011 furnizorul oficial de pneuri în Formula 1. Până în prezent, incursiunea în F1 a fost și este o continuă căutare a formulei perfecte pentru a crea un show cât mai bun.

Compania italiană de pneuri are o istorie bogată în motorsport, așa cum am menționat și în articolul precedent, iar după o absență de aproape 20 de ani, a revenit în Formula 1 în 2011. Echipa Mobil 1 The Grid a stat de vorbă cu Maurizio Boiocchi – General Manager of Technology – în sediul de Cercetare și Dezvoltare din Milano pentru a vedea ce înseamnă pentru Pirelli această revenire în cea mai titrată competiție a sportului cu motor și cum vor gestiona acest parteneriat pe viitor.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By