Bentley M-Sport privesc retrospectiv asupra sezonului 2017 din BES

Echipa de uzină Bentley M-Sport Racing a ratat și de această dată titlul la piloți în Blancpain Endurance Series, însă lansarea unui nou Continental pentru 2018 face ca o trecere în revistă a sezonului recent încheiat să fie oportună pentru a putea înțelege care este standardul pe care trebuie să-l depășească noul model și ai săi mânuitori, Băieții Bentley.

Acesta este a fost al patrulea sezon în care echipa lui Malcolm Wilson, M-Sport, a folosit Bentley-ul Continental GT3 în Blancpain Endurance Series (și nu numai). Ca și în trecut, britanicii au ratat la mustață titlul la piloți la categoria Pro, iar stagiunea nu le-a adus nici o victorie în cursa de 24 de ore de la Spa-Francorchamps. Coroborând asta cu controversele de la Monza am putea spune că 2017 nu a fost un an de adio bun pentru prima generație a Continentalului în specificația GT3, însă vom lăsa membrii echipei să tragă concluzia.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By