Max Attack – Verstappen despre victorii și arta depășirii

Max Attack

Verstappen a dovedit deja că este unul din cei mai talentați piloți din actuala grilă F1 și un combatant veritabil pe circuit, în fiecare cursă.

Anul trecut, în Malaezia, Max Verstappen a câștigat cel de-al doilea Grand Prix al carierei, după ce l-a depășit pe Hamilton și a trecut la conducerea întrecerii. Asta dovedește că olandezul nu este doar un talent pentru viitor, dar care este în stare să câștige curse în prezent.

Echipa Mobil 1 The Grid a stat de vorbă cu pilotul RBR despre cum efectuează acesta depășirile, cum se pregătește pentru fiecare cursă și susținerea din partea echipei.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By