Max Verstappen despre F1 2017 și duelurile cu Hamilton

Max Verstappen f1 2017

Cu toate că sezonul F1 2017 a fost câștigat de Mercedes și Hamilton, ne-am putut bucura și de curse în care Ferrari, prin Vettel, și Red Bull Racing, prin Ricciardo și Verstappen, au ieșit victorioși, după dueluri pe circuit cu monoposturile argintii.

Max Verstappen a câștigat două Grand Prix-uri anul trecut: cel din Malaezia, unde s-a duelat roată la roată cu Hamilton și a câștigat ulterior cursa și în Mexic, unde a condus într-o manieră categorică.

Echipa Mobil 1 The Grid a avut un interviu cu pilotul RBR, în care acesta a vorbit despre ascensiunea sa, despre duelurile din sezonul trecut și despre posibilitatea de a se lupta cu piloții Mercedes și Ferrari pentru titlul mondial la piloți în viitor.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By