Hamilton se pregătește să semneze pentru încă doi ani cu Mercedes, cu peste 45 de milioane de euro pe an

LEWIS HAMILTON ESTE PE CALE SĂ SEMNEZE PENTRU ÎNCĂ DOI ANI CU FORMAȚIA MERCEDES AMG, DUPĂ CE TIMP DE MAI MULTE LUNI DE ZILE AU APĂRUT ZVONURI CONFORM CĂRORA ENGLEZUL AR FI URMAT SĂ TREACĂ LA FERRARI. POTRIVIT PRESEI, HAMILTON VA RĂMÂNE PÂNĂ ÎN 2020 LA MERCEDES, PE UN CONTRACT ÎN VALOARE DE 45 DE MILIOANE DE EURO PE AN.

Hamilton spune că va demonstra că este pregătit de competiție pentru încă cel puțin doi ani, după sezonul 2018, în cursa de la Melborune de duminică. Britanicul de 33 de ani va semna cu Mercedes până la începutul campionatului, au declarat mai multe surse din cadrul echipei pentru publicațiile de motorsport.

La final de contract, Hamilton va avea 35 de ani, însă pilotul probabil că nu se va opri acolo, mai ales că în 2020 expiră și contractul lui Sebastian Vettel la Ferrari, iar Hamilton s-ar putea să vrea să treacă, într-o ultimă încercare de afirmare, la echipa căluțului cabrat. Noul contract cu Mercedes ar avea o valoare estimată la aproximativ 45 de milioane de euro.

“Nu simt că e final de carieră aici, nu simt că e nici măcar final de capitol, nu simt că mă pun să semnez ultimul meu contract. Nu știu cum o să mă simt în doi sau trei ani, dar la Melbourne începe sezonul meu cu numărul 12 și sunt extrem de încântat de asta”, a declarat Hamilton.

Controversele despre o posibilă trecere a lui Hamilton de la Mercedes la Ferrari din 2019 au fost desființate de către șefii echipei, dar și de către pilotul în sine, care nu are de gând să facă mutarea prea curând. Toto Wolff, boss-ul de la Mercedes, a afirmat că Hamilton ar fi fost la un moment dat tentat să facă acest pas, dar zvonurile au fost negate.

“Roșu este culoarea mea preferată, dar mi-e bine unde sunt. Loialitatea este o virtute pe care am învățat-o de la tata. Am schimbat echipa doar de două ori în toată cariera, deci nu sunt genul de om care să sară de la o formație la alta”, a concluzionat Hamilton.

Un alt pilot care își dorește un viitor la Mercedes este Esteban Ocon, pilot Force India, dar și tester la formația britanică utilizatoare de motoare germane. Ocon a fost numit “mica mea bijuterie” de către șeful Mercedes, însă viitorul său la formație este încă unul incert. Întrebat dacă vrea să îi ia locul lui Bottas în viitor, Ocon a declarat că nu știe încă ce o să facă, dar că i-ar surâde ideea să concureze pentru cea mai puternică echipă din Marele Circ.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By