Marquez, înainte de Argentina: “Trebuie să fiu mai calm, mai concentrat și mai rapid”

MARC MARQUEZ, DEȚINĂTORUL TITLULUI LA MOTOGP ȘI COLEGUL DE ECHIPĂ DE LA REPSOL HONDA, DANI PEDROSA SE PREGĂTESC DE AL DOILEA GRAND PRIX AL SEZONULUI CE VA AVEA LOC ÎN ACEST WEEKEND ÎN ARGENTINA.

Marquez și Pedrosa se pregătesc intens de a doua cursă a sezonului MotoGP din Argentina. După un muncit loc doi la Losail, dar și o pasă bună în testele de pre-sezon, Marquez se pregătește de o victorie pe pământ latino-american. Pedrosa este și el încrezător în șansele lui în Argentina, chiar dacă a terminat doar pe 7 în Qatar.

Construit între 2007 și 2008, Circuitul Termas de Rio a fost inclus în calendarul MotoGP în 2014. De la debut și până înainte de cursa de duminică, echipa Repsol Honda a obținut două podiumuri duble, în 2014 și respectiv 2016, dar și un dublu eșec în 2017, când amândoi piloții au trântit în încercarea de a se depăși pe final de cursă.

Înainte de Marele Premiu al Argentinei, Marquez are 2 victorii (2014 și 2016) și 4 pole-uri (2014-2017)

“Am început sezonul cu o cursă bună și am terminat pe podium în Qatar. Mă simt bine acum, sunt mulțumit de motocicletă și de echipă, dar suntem la începutul unui sezon dificil. Îmi place circuitul din Argentina și îmi place atmosfera creată de fani, foarte pasionați pentru sportul ăsta. După prima cursă, e timpul să ne calmăm și să calculăm următoarele mișcări, să lucrăm și să devenim mai rapizi. Acum pare să fie toată lumea pe o linie comună, dar pe viitor vom vedea cine va îmbunătăți și cine nu” – Marc Marquez.

Pedrosa a reușit două podiumuri (locul 2 în 2014 și respectiv locul 3 în 2016) în Argentina.

“De-abia aștept cursa din Argentina. Nu am reușit ce ne-am propus în Qatar, dar avem potențial și asta ne dă încredere. În Argentina, vom continua să lucrăm cu această atitudine pozitivă de a privi lucrurile. La început de weekend vom avea condiții mai grele pe circuit, dar pare că se vor îndrepta până la cursă. O să lucrăm la motocicletă, să o pregătim pentru oricare ar fi condițiile din timpul cursei și vom da 100% pe circuit după ce semaforul se face verde” – Dani Pedrosa.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By