Billy Whizz – Billy Monger despre motorsport, Hamilton și planuri de viitor

Billy Monger and Lewis Hamilton

2017 a fost un an teribil pentru Billy Monger, după ce un accident foarte violent din timpul unei curse de Formula 4 britanică, de pe Donington Park, i-a schimbat viața.

Faptul că și-a pierdut ambele picioarele nu a fost însă un impediment pentru Billy Whizz în a-și urma visul: acela de a fi într-un monopost și de a ajunge cât mai sus pe „scara” competițiilor de monoposturi. El a dat dovadă de foarte mult curaj, optimism și multă determinare în lupta cu noua sa condiție fizică, iar acest lucru i-a adus apreciere din partea comunității de motorsport.

Echipa Mobil 1 The Grid a stat de vorbă cu tânărul pilot britanic în cadrul Autosport International despre planurile de viitor, o posibilă revenire în lumea curselor și despre noua prietenie cu Lewis Hamilton.

P.S. Între timp, Monger a obținut un podium la debutul în Formula 3 Britanică, la mai puțin de un an după accidentul din F4 de anul trecut, iar rezumatul cursei poate fi urmărită aici.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By