Marc Marquez s-a simțit “dator” să schimbe ceva după Argentina

Câștigătorul cursei texane din weekend, Marc Marquez a declarat că s-a simțit obligat să schimbe ceva după cele întâmplate în Argentina.

Marquez s-a aflat în centrul atenției după controversa din Argentina. Pilotul Honda, care trebuia să înceapă cursa din pole position, a plecat de pe patru după ce l-a blocat pe Maverick Vinales în calificări. Pilotul a declarat că a simțit o presiune copleșitoare pe umerii săi, mai ales că trebuia să plece de pe prima poziție din grilă.

“Nu a fost o victorie ușoară, dar a fost pentru prima dată când am pilotat altfel. De obicei stau după cineva până spre final, după care atac, pentru că așa cursa mi se pare mai scurtă. Dar după ce s-a întâmplat în Argentina, mi-am schimbat strategia și am încercat să conduc de la început. Am pus distanță între mine și locul doi, cinci secunde, după care șapte secunde, între mine și Vinales. A fost totul mai bine în acest weekend, deși a fost o presiune mare pe umerii mei. Am fost totuși motivat și a fost bine” – Marc Marquez.

După ce a ratat victoria din Qatar pentru doar 0.027 de secunde, dar și după ce a fost clar mai rapid decât restul piloților în Argentina și SUA, Marquez spune că motocicleta sa este “bună”, sperând ca acest lucru să nu se schimbe în prima cursă din Europa.

“Trebuie să revin în topul clasamentului. Mă simt bine pe motocicletă și asta e foarte important. Îmi place mult să pilotez pe ea, dar acum rămâne de văzut cum se va comporta în Europa, unde vorbim de cu totul altfel de circuite. Sunt mai înguste, mai scurte și poate că va trebui să schimbăm set-up-ul. Avem o bază bună, deci avem de unde porni”, a explicat Marquez.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By