Marquez gândește pozitiv înainte de prima etapă MotoGP din Europa

Campionul mondial Marc Marquez și-a descris starea de spirit ca fiind una “pozitivă” înainte de Jerez, chiar dacă începe weekend-ul în spatele liderului la general Andrea Dovizioso, fiind despărțit de doar un punct de pilotul Ducati.

Spaniolul, care încearcă să câștige al cincilea titlu din ultimii 6 ani, este al doilea în clasamentul general chiar dacă a avut parte de un început de 2018 bun. Pilotul Honda a stat la baza a două coliziuni controversate, cu pilotul Aprilia Alex Espargaro, dar și cu Valentino Rossi de la Yamaha, în timpul Marelui Premiu al Argentinei, al doilea din urmă trântind motocicleta după contactul cu Marquez. Pilotul a fost de asemenea penalizat cu trei locuri pe grilă, după ce l-a obstrucționat pe Maverick Vinales de la Yamaha în calificările din Austin, Texas.

Cu toate acestea, Marquez s-a declarat încrezător, odată ce paddock-ul MotoGP a ajuns pe pământ european. Înainte de Grand Prix-ul de casă de la Jerez, Marquez gândește pozitiv și e gata să dea tot ce are mai bun pentru o cursă ca la carte.

“Am avut un weekend bun în Texas, dar acum suntem în Europa și suntem gata să vedem nivelul fiecărei echipe. Aici circuitele sunt altfel, mai tradiționale, ca să zic așa, mai ales Jerez care e îngust, mai încet și mult mai dificil ca cel din Austin. Trebuie să găsim un set-up ideal pentru circuite ca cel de aici din Spania. La testele din martie am făcut o treabă bună, așa că începem weekend-ul cu o mentalitate pozitivă.

Să pilotezi în fața fanilor de acasă, în fața fan clubului va fi foarte important pentru mine și pentru atmosferă în general. O să continuăm să lucrăm din greu și să ne axăm pe constanță, definitorie dacă vrem încă un titlu. Dovi va fi un adversar grozav, așa cum a fost și în 2017. Anul ăsta mă simt foarte bine pe motocicletă. Suntem la doar un punct de primul loc, deci trebuie să continuăm să luptăm” – Marc Marquez.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By