Alonso rămâne pilotul de învins la Le Mans

Fernando Alonso și-a autodepășit ritmul în timpul testului oficial al Cursei de 24 de ore de la Le Mans ce a avut loc duminică, terminând cu cel mai bun tip din sesiunea de pregătiri.

Dublul campion mondial la Formula 1 concurează în prezent atât în competițiile mondiale de anduranță, cât și cu McLaren în Marele Circ. Timpul reușit de Alonso a fost de 3 minute, 19 secunde și 66 de sutimi în jurul circuitului La Sarthe, în lungime de 13,6 kilometri. Spaniolul concurează la bordul modelului #8 TS050 Hybrid, pe care îl împarte cu Sebastien Buemi și Kazuki Nakajima. Timpul de primul loc reușit de spaniol a fost cu 0.6 secunde mai bun față de cel al locului secund.

“A fost o zi foarte bună pentru noi ca și echipă. E clar că ne-am pregătit pentru acest test în cel mai bun mod posibil, înainte de marea cursă de pe 16/17 iunie. Mașina a mers bine încă din primul tur și toată lumea a fost mulțumită din start. Am exersat virajele circuitului, ne-am familiarizat cu el. Am stat mult și în simulator și am studiat tururi filmate on-board din anii precedenți, dar mereu e diferit când ești chiar pe circuit, care e pur și simplu ideal pentru aceste mașini. A fost o zi interesantă, ne-am distrat pe cinste” – Fernando Alonso.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By