Se poate și fără incidente! Max Verstappen declară că nu a schimbat nimic

Max Verstappen spune că nu a schimbat nimic la stilul său de pilotaj în cursa din Canada, acolo unde a obținut un loc pe podium după un weekend fără greșeli.

După un weekend agitat la Monaco, în care olandezul a fost criticat pentru seria de greșeli din sezonul 2018, la Montreal tânărul pilot Red Bull parcă s-a regăsit pe sine. Max nu a greșit nici măcar o dată, fapt ce i-a permis să scoată timpi buni în antrenamente și calificări.

“Pe tot parcursul weekend-ului am fost competitivi. În cursă, cu gumele pe care le-am avut, am putut să ne maximizăm strategia și am fost foarte fericiți cu rezultatul. Suntem foarte mulțumiți cu acest weekend, iar faptul că avem și un loc pe podium e mai mult decât grozav pentru noi. Când te poți baza pe mașină, atunci poți face o treabă bună. În timpul cursei mașina a mers foarte bine pe gume hypersoft. Pneurile au ținut foarte mult și au rulat bine la final când am încercat obținerea locului doi în detrimentul lui Bottas. În acele momente el rula mai încet pentru a economisi combustibil, ceea ce ne dovedește că avem un monopost bun și competitiv” – Max Verstappen.

Întrebat dacă și-a schimbat mentalitatea având în vedere weekend-ul de cursă curat pe care l-a reușit, Verstappen a negat acest lucru.

“Nu cred asta. Mereu îmi doresc un weekend bun, sunt mereu motivat să am un weekend bun. Unii piloți sunt mai buni când sunt ușor iritați.”, a mai declarat olandezul.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By