Formula 1 – Ricciardo: “Mercedes sunt mai vulnerabili în acest sezon”

Vești bune pentru rivalii Mercedes? Daniel Ricciardo, crede că echipa cu sediul în Brackley a arătat semne de slăbiciune și vulnerabilitate în acest sezon. Chiar și așa, Mercedes sunt în continuare tari, a mai spus Ricciardo.

Campionatul actual se joacă deocamdată între Hamilton și Vettel, cel din urmă fiind la 8 puncte în fața pilotului Mercedes. Dacă însă Mercedes nu făceau mai multe greșeli la boxe, nu aveau probleme cu pneurile sau nu abandonau cu ambii piloți în Austria, probabil că altfel ar fi arătat clasamentul astăzi.

“Nu mai domină așa categoric cum o făceau în ultimii ani. Inevitabil, urmau să se domolească la un moment dat. Cred în continuare că sunt tari, însă au arătat deja câteva semne de slăbiciune. Comparându-i cu modul în care se comportau acum câțiva ani, da, sunt mai vulnerabili, dar în principiu sunt o echipă tare și greu de bătut” – Daniel Ricciardo.

Întrebat despre forma echipei sale, pilotul Red Bull spune că deși este al patrulea în clasament, modelul RB14 pe care îl conduce nu este în stare să țină ritmul necesar care să-i permită să concureze pentru titlul mondial.

“Nu cred că avem încă ritmul necesar să concurăm pentru titlu. Eu și Max cred că ne furăm unul altuia prea multe puncte, în timp ce Lewis și Sebastian câștigă tot ce prind. Suntem mai buni de atât, putem câștiga și curse. Sperăm să fim mai rapizi pe circuitele pe care credem că vom fi rapizi. Dacă terminăm pe 5 și 6 la Budapesta, probabil că vom fi extrem de nemulțumiți”, a concluzionat Ricciardo.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By