MotoGP: Marquez expică de ce s-a urcat în tribune după cursă

“Dintr-o dată am observat că mă pot urca în tribună!” – Marc Marquez.

Chiar și când lucrurile erau extrem de tensionate între el și Valentino Rossi, Marc Marquez a refuzat oferta de a se plimba prin paddock însoțit de bodyguards. Încă o dată, Marquez nu a arătat niciun moment frică sau îngrijorare la final de cursă în Germania, când s-a urcat în tribună și a sărbătorit alături de fanii veniți să vadă spectacolul din MotoGP.

După ce a câștigat a noua oară la Sachsenring, stewarzii l-au invitat pe pilotul Repsol Honda să aprindă câteva artificii înainte de primul viraj. Văzând însă că tribuna din apropiere era deschisă, Marquez s-a urcat pe zidul clădit din gume și s-a trezit în mijlocul fanilor care îi celebrau victoria.

“M-am oprit la primul viraj. M-am oprit doar să salut fanii, dar apoi am văzut că puteam să urc în tribună. A fost foarte frumos că am putut să fiu acolo cu fanii. După care de-abia am mai putut ieși de acolo!” – Marc Marquez.

Marquez a salutat și retragerea din MotoGP la final de sezon a coechipierului său împrumutând de la unul din stewarzi o șapcă pe care era trecut numărul lui Dani Pedrosa.

“Momentul a fost și mai special din acest punct de vedere. Când am revenit la motocicletă, unul dintre stewarzi avea șapca înscripționată cu numărul 26, așa că am luat-o și am arătat-o fanilor. Adevăratul om al weekend-ului este Dani, căruia o să îi simțim lipsa cu siguranță”, a mai declarat Marquez.

Spaniolul, care are un avantaj de 46 de puncte în fața lui Valentino Rossi, a aprins mai apoi artificiile și și-a continuat turul de onoare.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By