Formula 1 – Ricciardo pleacă din spatele grilei în Germania

Australianul Daniel Ricciardo va pleca din coada grilei de start în cursa de la Hockenheim din Germania, din cauza penalităților aduse de schimbările la motor.

FIA a anunțat vineri că Red Bull au cerut schimbarea modului MGU-K de pe monopostul lui Ricciardo. Aceste schimbări încalcă regulile în vigoare despre cât de multe elemente are voie un pilot să folosească într-un sezon, fapt ce atrage automat și penalități.

Ricciardo a recunoscut că va avea mult de muncă în cursă, dar a spus că circuitul este unul ideal pentru depășiri, așa că pilotul speră că va putea avea o evoluție bună la în Germania. Schimbările îl vor ajuta mai ales în cursa de weekend-ul viitor de la Hungaroring, acolo unde mașina Red Bull ar trebui să își arate cu adevărat atuurile.

Australianul a câștigat două curse în acest an și ocupă locul al patrulea în clasamentul piloților, fiind la 65 de puncte în spatele liderului Sebastian Vettel la jumătatea sezonului competițional.


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By