Categories: Formula 1

Michael Schumacher se mută în Spania?

In ultimele zile apar zvonuri in presa conform cărora Michael Schumacher se va muta cu familia într-o casă nouă de pe insula spaniolă Mallorca. Aceste surse spun că fostul campion mondial urmează să ajungă în orașul Andratx, cu o pouplație estimată la doar 11.000 de locuitori.

Corinna, soția lui Schumacher, a cumpărat proprietatea cu aproximativ 30.000.000 de euro mai devreme în acest an. Anterior, casa i-a aparținut lui Florentino Perez, președintele de la Real Madrid, având o suprafață totală de 15.000 de metri pătrați. Mutarea familiei a readus în atenția presei starea de sănătate a septuplului campionului mondial, care nu a mai fost văzut în public de când a suferit un grav accident la schi în 2013.

Schumacher a fost pus într-o comă indusă la momentul respectiv pentru șase luni și se recuperează în casa din Elveția din septembrie 2014. Totuși, se pare că acum fostul pilot este destul de puternic pentru a călători până pe insula spaniolă.

“Pot confirma oficial că Michael Schumacher va veni să trăiască în comunitatea noastră și că totul este pregătit pentru venirea lui aici”, a declarat Katia Rouarch, primarul din Andratx, pentru publicația L’illustre.

Potrivit publicației elvețiene, autoritățile locale sunt gata să îl primească pe câștigătorul a nu mai puțin de 91 de Mari Premii la Formula 1, cele mai multe din istoria competiției. Nu se știe cu certitudine dacă reședința din Spania va deveni permanentă pentru Schumacher, care în ianuarie 2019 va împlini 50 de ani.

UPDATE: Cu toate acestea, Sabie Kehm a negat aceste zvonuri și a declarat ca această proprietate este doar o casă de vacanță.

Gabriel Iosa

Jurnalist cu peste 6 ani de experiență în media locală și națională, creator de conținut și fan înrăit MotoGP. Gabriel adoră cursele strânse, care se decid în ultimele tururi, dar și campionatele competitive, în care stai cu sufletul la gură la fiecare linie de finish. Circuitul favorit? Brno, fără doar și poate!

Recent Posts

MotoGP Valencia: Locul trei se dispută în cadrul Movistar Yamaha

Sezonul 2018 al motomondialului a ajuns la runda finală, cea de pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia. Titlurile la cele…

O zi ago

Formula 1 Brazilia 2018 Review: Cum un pilot Mercedes a stricat neașteptata petrecere Red Bull

Teorie și realitate… niciodată nu a fost un contrast mai evident în ultimii ani precum în acest nou clasic GP…

4 zile ago

Formula 1 Brazilia: Hamilton câștigă cu noroc într-un final entuziasmant

Lewis Hamilton a profitat de un incident al lui Max Verstappen pentru a câștiga Marele Premiu al Braziliei. Într-un final…

6 zile ago

Formula 1 Brazilia: Pole-ul cu numărul 82 pentru Hamilton

Lewis Hamilton și-a trecut în palmares al 82-lea pole position al carierei reușind totodată să stabilească și un nou record…

7 zile ago

Formula 1 Brazilia: Ferrari domină FP3

Scuderia Ferrari a preluat ștafeta de la Red Bull și Mercedes și s-a impus în ultima sesiune de antrenamente libere…

7 zile ago

Formula 1 Brazilia: Mercedes revine în frunte în FP2

Valtteri Bottas a readus săgețile argintii în fruntea clasamentului în cea de-a doua sesiune de antrenamente libdere. Finlandezul a oprit…

O săptămână ago