Formula 1: Alonso crede că Leclerc poate pune capăt dominaţiei Mercedes

Fernando Alonso este de părere că noul pilot al Scuderiei Ferrari, Charles Leclerc, este capabil să pună capăt dominaţiei Mercedes şi a lui Lewis Hamilton din ultimii ani şi să câştige titlul mondial la piloţi.

Înlocuitorul lui Kimi Raikkonen la Ferrari îşi face debutul la noua sa echipă la mijlocul lui martie, iar cu această ocazie, devine al doilea cel mai tânăr concurent pentru italieni. Cei de la Mercedes au luat titlul la piloţi dar şi la constructori în ultimii 5 ani, iar Fernando a declarat că tânărul monegasc are toate atuurile să întrerupă această serie dominantă în sezonul ce urmează.

Este tânăr şi foarte talentat. Iar această combinaţie de talent şi caracter din arsenalul lui Charles poate pune capăt dominaţiei săgeţilor argintii.

Întrebat ce sfaturi ar da tânărului Ferrarist, Alonso a răspuns:

Să înveţe să câştige puncte într-un mod constant, să ajute echipa şi să ţină minte că un campionat se câştigă între lunile Iulie şi Septembrie. Să nu se grăbească şi să-şi ţină entuziasmul şi emoţiile sub control.

Sezonul 2019 al Formulei 1 începe în martie cu ocazia Marelui Premiu al Australiei. Avem semne de Întrebare legate de bătălia echipelor, dacă vom avea o luptă în 2 sau se alătură si RBR Honda celor de la Ferrari si Mercedes. Voi cine credeţi ca ia parte la prima baie cu şampanie Carbon a anului?


Conținutul website-ului www.pitstops.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea pe alte siteuri conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea PitStops. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@pitstops.ro.
Share-uirea pe social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) în grupuri, pe contul personal sau pe pagini este acceptata si nu este nevoie de un acord prealabil.

You may also like

By