Sahara Force India merge din ce in ce mai bine

Sahara Force India merge din ce in ce mai bine

Apărută în Formula 1 relativ recent, echipa lui Vijay Mallya a reușit deseori clasări mai bune decât echipe cu tradiție. Anul 2014 pare să fie unul dintre cei mai buni pentru Force India, de curând patronul echipei declarându-se foarte mulțumit de evoluția echipei din primele curse ale sezonului 2014:

„Ne simțim foarte mulțumiți de performanțele înregistrate în primele patru curse. Am fost mereu în puncte, Sergio a prins un podium, iar Nico nu a terminat mai jos de locul 6. Am strâns deja 70% din punctajul obținut în tot sezonul 2013, ceea ce ne face să credem că vom avea unul din cele mai bune sezoane,” a declarat Mallya.

Întrebat ce așteptări are de la cursa următoare (Marele Premiu al Spaniei), dar și de la Grand Prix-urile care vor urma, acesta a declarat: „Este încurajator faptul că am obținut clasări atât de bune, și sunt optimist în privința rezultatelor ce le vom obține la Barcelona. China nu a fost punctul nostru forte, deci să obținem 10 puncte acolo a fost un rezultat mulțumitor. Barcelona a fost mereu un circuit dificil, dar sunt optimist.”

Având în vedere, deci, parcursul din aceste prime Mari Premii precum și faptul că atât Nico Hulkenberg cât și Sergio Perez sunt 2 piloți cu potențial, se poate spune că echipa Sahara Force India va constitui un „factor” important în ecuația sezonului 2014 de Formula 1.

 

Sursa: forceindiaf1.com