Bogdan Marișca trece la Fabia S2000 pentru două etape

Bogdan Marișca trece la Fabia S2000 pentru două etape

Bogdan Marișca și Marc Banca vor lua startul la următoarele două etape din Campionatul Național de Raliuri Dunlop cu un model Skoda Fabia S2000. Această schimbare a fost posibilă prin implicarea Compexit Trading, dealer Skoda în Cluj-Napoca, și BT Leasing, companii care s-au alăturat partenerilor tradiționali – Banca Transilvania, BSS, Lease Plan, MKE și Polus Center – care susțin echipajul Napoca Rally Academy.

După rezultatul excelent din Raliul Aradului, etapa a doua din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, unde a terminat pe locul secund, Bogdan Marișca și Marc Banca vor schimba mașina de concurs și, pentru următoarele două raliuri, vor lua startul cu un model Skoda Fabia S2000.

Pentru Bogdan Marișca, participarea la un raliu cu un model S2000 este o premieră în carieră și va avea ocazia să piloteze la o etapă pe macadam – Danube Delta Rally (29 – 31 mai), și una pe asfalt – Transilvania Rally (20 – 21 iunie).

Nu știu dacă 20 ani sunt mulți sau puțini, dar știu că este un moment la care am visat de foarte multă vreme. Eu atât am așteptat pentru a avea ocazia de a pilota o mașină proiectată și construită special pentru curse și vreau să le mulțumesc partenerilor și tuturor celor care au făcut posibil acest lucru. Pentru început, vom concura în etapa de la Tulcea și apoi, în raliul de casă, Transilvania Rally, după care vom vedea în ce masură putem continua în această formulă.

Bogdan Marișca, pilotul Napoca Rally Academy.

Trecerea pe un model S2000 pentru echipajul Bogdan Marișca/Marc Banca a fost posibilă cu susținerea partenerilor tradiționali, Banca Transilvania, BSS, Lease Plan, MKE și Polus Center, dar și prin atragerea unor parteneri noi, BT Leasing și Compexit Trading, care s-au alăturat echipajului Napoca Rally Academy în această provocare.

Suntem o companie a Grupului Finaciar Banca Transilvania care, prin misiunea asumată, dorim să susținem performanța. Astfel că ne-am alăturat echipajului Bogdan Marișca și Marc Banca în Campionatul Național de Raliuri și ca partener oficial la Transilvania Rally.

Titus Nicoară, Director General BT Leasing.

Ca dealer Skoda, ne dorim mai mult decât vânzarea, întreținerea și repararea modelelor acestei mărci. Împărtășim întru totul direcțiile și viziuniile producătorului. Așa cum acesta sustine SKODA în motorsportul mondial, noi local, susținem evenimentul Transilvania Rally și echipajul Bodgan Marișca și Marc Banca. Evenimentul Transilvania Rally se potrivește perfect planurilor și acțiunilor SKODA, de aceea suntem astăzi aici, alături de Bogdan Marișca, așteptând surprize plăcute și figuri frumoase în etapele ce urmează. Așa cum deja am demonstrat că suntem permanent în top 3 al mărcilor vândute în Cluj și în România, am ales acest parteneriat având în vedere rezultatele anterioare obținute de acest echipaj. În viitor, suntem convinși că modelul SKODA S2000 iși va aduce aportul său, pentru obținerea rezultatelor cât mai bune în cele două etape.

Sorin Niste, director executiv Compexit Trading.

BT Leasing si Compexit Trading, dealerul oficial Skoda din Cluj-Napoca, vor fi și parteneri oficiali ai Transilvania Rally, etapa a patra din CNR fiind programată în perioada 20 – 21 iunie.