Formula 1: Hamilton vrea victoria la Montreal

Formula 1: Hamilton vrea victoria la Montreal

După ce a dominat toate cursele din acest sezon, Mercedes AMG vrea să continue seria rezultatelor bune, țintind victoria și în Canada, unul din atuurile pe care mizează fiind acela că Hamilton se simte foarte bine pe acest circuit.

Deși a ratat primul loc la Monaco, Lewis Hamilton se simte în continuare foarte motivat, având așteptări mari în ce privește Marele Premiu al Canadei. De altfel, Grand Prix-ul Canadian este pe placul britanicului, el înregistrând aici prima sa victorie, în sezonul 2007, când a și debutat  în Formula 1. „Montreal este unul din circuitele mele favorite. Orașul este incredibil, îmi place foarte mult și publicul. Sper să avem parte de o vreme bună pentru a oferi un spectacol grozav,” a explicat Hamilton.

Săgețile argintii se află în plină formă, înregistrând victorii în toate cele 5 curse de până acum. După weekendul încărcat din Monte Carlo, atât Rosberg cât și Hamilton se pregătesc serios pentru următoarea provocare, circuitul Gilles Villeneuve din Canada. Cursa de lângă Montreal promite foarte mult, fiind foarte posibil ca după acest Mare Premiu, clasamentul piloților la general să se schimbe din nou.

 

sursa: www.motorsportstalk.nbcsports.com

sursa foto: www.flickr.com