100% spectacol pentru fani la Transilvania Rally 2014

100% spectacol pentru fani la Transilvania Rally 2014

Pregătirile pentru Transilvania Rally se desfășoară conform planurilor. Organizat anul acesta de Napoca Rally Academy, raliul are în program patru probe complet noi și multe alte suprize spectaculoase.

Programat în perioada 19 – 21 iunie, Transilvania Rally este etapa a patra în Campionatul Național de Raliuri Dunlop cu coeficient 1. Etapa de la Cluj, programată aproape în întregime pe asfalt va începe vineri, 20 iunie, cu o probă clasică și alte două incluse în premieră în program.

Ediția din acest an este una gândită special pentru public pentru că vrem ca suporterii acestui sport să poată urmări cât mai multe probe. Pentru ziua de vineri am pregătit o super specială supriză care se va desfășura în centrul orașului Turda și, desigur, nu va lipsi nici speciala mixtă pe asfalt și macadam.

Marco Tempestini, unul dintre organizatorii Transilvania Rally

Ziua de sâmbătă, 21 iunie, va fi una la fel de spectaculoasă cu probe tehnice amplasate în munții din zonă. Același Marco Tempestini declară:

Anul trecut, speciala Beliș, una complet nouă în programul Transilvania Rally, a fost extrem de spectaculoasă și apreciată de toată lumea. Tocmai de aceea am introdus încă o probă nouă, dar cu aceleași caracteristici și sunt sigur că spectatorii vor aprecia și această specială la fel de mult.

Sâmbătă sunt programate 9 probe speciale cu o lungime totală de 108 kilometri, în total Transilvania Rally având 12 probe speciale, dintre care patru complet noi, cu o lungime de 123 kilometri.

Etapa de anul acesta se va termina cu super speciala de la Polus Center și cu multe alte suprize pe care le vom dezvălui la momentul potrivit. Specialele sunt extrem de spectaculoase și sper să atragem astfel cât mai mulți spectatori pe probe.

Marco Tempestini

Startul din prima zi a raliului se va da vineri, la ora 19:00, iar sâmbătă la ora 08:30. Sosirea este programată la ora 19:45 la Polus Center.

Sursă imagine: autostiri.ro