NRA va lua startul în Marele Premiu al Orașului Brașov

NRA va lua startul în Marele Premiu al Orașului Brașov

În acest weekend, piloții Napoca Rally Academy vor face spectacol în Marele Premiu al Orașului Brașov, etapa a doua din Campionatul Național de Viteză în Coastă. Marco Tempestini, Simone Tempestini, Daniel Ungur și Florin Tincescu vor folosi etapa de la Brașov ca test pentru Transilvania Rally, respectiv Geko Ypres Rally în Belgia.

După etapa pe macadam de la Tulcea, piloții echipei Napoca Rally Academy se vor pregăti pentru Transilvania Rally (etapa a patra din CNR programată în perioada 20 – 21 iunie), pe celebra probă care leagă orașul Brașov de stațiunea Poiana Brașov. La startul etapei a doua din CNVC Dunlop vor fi Marco Tempestini, Simone Tempestini, Florin Tincescu și Daniel Ungur. Pentru Florin Tincescu etapa de la Brașov va fi ultimul test înaintea etapei din Belgia, în Junior ERC, programată în perioada 19 – 21 iunie.

Simone Tempestini va lua startul în Marele Premiu al Orașului Brașov cu modelul Peugeot 207 S2000, orice kilometru în plus parcurs pe asfalt fiind extrem de util pentru acomodarea cu noua mașină cu care a obținut deja rezultate senzaționale pe macadam.

Pe macadam mă simt excelent cu modelul 207 S2000, dar pe asfalt orice kilometru parcurs mă ajută să mă acomodez și pe această suprafață. Pentru mine, etapa de la Brasov este una fără miză în campionatul de coastă, dar va fi ocazia unui duel interesant în familie și, desigur, un test util pentru Transilvania Rally, cursa de casă.

Simone Tempestini

Și Marco Tempestini este pregătit să facă spectacol pe una dintre cele mai cunoscute probe speciale pe asfalt din România.

Etapele de coastă de la Sinaia și Brasov adună foarte mult public și tocmai de aceea anul trecut am participat la Sinaia, iar acum luăm startul la Brașov. Pentru noi nu este doar un test util pentru Transilvania Rally ci și un eveniment pe care-l dedicăm sponsorilor și partenerilor nostri care vor avea ocazia să participe alaturi de noi la această cursă și care vor putea simți adrenalina din mașina de curse într-o etapă care pentru noi nu contează în clasament.

Marco Tempestini

După trei titluri consecutive la clasa 11, Daniel Ungur s-a dedicat în acest sezon activităților de defensive driving derulate de Napoca Rally Academy, programul său nefiind unul complet. Pilotul NRA va participa în etapa de la Brașov la volanul unui model Subaru Impreza.

Mi-a fost dor de atmosfera de la curse și sunt bucuros că voi participa alături de echipă în etapa de la Brașov. Este încălzirea perfectă pentru raliul nostru de casă și sper să obținem un rezultat cât mai bun.

Daniel Ungur

După victoria senzațională pe macadamul de la Tulcea, Florin Tincescu va continua procesul de acomodare cu modelul Citroen C2 R2 Max pe asfalt. Juniorul Napoca Rally Academy are în acest an un program complet în Junior ERC, toate celelalte participări fiind de fapt teste utile pentru competiția europeană. Florin Tincescu nu va concura în Transilvania Rally, în același weekend fiind programată etapa din Belgia inclusă în Junior ERC.

Sunt extrem de motivat după succesul de la Tulcea și cel mai bine mă simt atunci când sunt la volan. Începutul de sezon nu a fost unul strălucit, dar sunt sigur că după victoria de la Tulcea lucrurile vor merge din ce în ce mai bine. Îmi place mult speciala pe care se desfașoară cursa de coastă din weekend și de abia aștept să particip la acest eveniment împreună cu echipa.

Florin Tincescu

Marele Premiu al Orașului Brașov se va desfășura sâmbătă și duminică, în prima zi fiind programate, începând cu ora 09:00, recunoașterile și antrenamentele cronometrate, iar în ziua a doua, începând cu ora 09:30, recunoașterile și cele două manșe de concurs de la ora 14:00.