CNK et.2 preview – Speed Park Bacău

CNK et.2 preview – Speed Park Bacău

După începutul spectaculos de la Târgu Secuiesc, acţiunea din Campionatul Naţional de Karting Viteză pe Circuit se mută pe circuitul Speed Park din Bacău. Etapa a doua a sezonului se va desfăşura sâmbătă şi duminică, iar intrarea la eveniment pentru spectatori este liberă.

Rareş Vlădăreanu la clasa Promo BB, Alex Iancu la clasa Pufo, Kristopher Schlett la clasa Mini, Andrei Vajda la clasa KFJ și Mihnea Ştefan la clasa KZ2 sunt piloţii care s-au impus în prima etapa a sezonului din Campionatul Naţional de Karting Viteză pe Circuit. La echipe, în prima etapă a sezonului, s-a impus echipa Real Racing, urmată de JMS Performance şi Skat Kart.

După o pauză de aproape o lună, lupta pentru titlurile naţionale din 2014 va continua la Bacau.

Aşa cum mă aşteptam, am avut parte de un spectacol total încă de la prima etapă a sezonului şi sunt sigur că lucrurile vor continua la fel şi pe circuitul din Bacău. După cum stau lucrurile în acest moment vom avea un campionat foarte disputat până la final. Sunt cluburi puternice, cu piloţi talentaţi, care cu siguranţă se vor lupta pentru puncte la fiecare etapă”, a spus Lucian Stefan, preşedintele Federaţiei Române de Karting, citat de pitstops.ro.

În 2013, la ultima etapa a Campionatului Naţional de Karting Viteză pe Circuit (programată pe același Speed Park din Bacău) s-au impus Andrei Mărgărit (clasa Pufo), Daniel Vasile (clasa Mini), Andrei Vajda (clasa KFJ) și Viktor Ştefan (clasa KZ2). Andrei Mărgărit a făcut anul acesta pasul la clasa Mini şi Daniel Vasile la clasa KFJ, iar Andrei Vajda si Viktor Ştefan vor încerca să reediteze performanţa de anul trecut la clasele KFJ, respectiv KZ2.

Credit foto: Tache Foto