Cal Crutchlow continuă la Ducati

Cal Crutchlow continuă la Ducati

La câteva ore după anunțul făcut de Ducati privind prelungirea contractului lui Andrea Dovizioso, gruparea din Bologna și-a definitivat echipa de piloți cu care va concura sezonul viitor la clasa regină a campionatului mondial de motociclism viteză, Moto GP.

După Andrea Dovizioso, a venit rândul lui Cal Crutchlow să își prelungească înțelegerea cu Ducati. Britanicul în vârstă de 28 de ani a fost subiectul zvonurilor privind viitorul său alături echipa bologneză, fiind indecis dacă să continue colaborarea.

De altfel, prin prelungirea înțelegerii cu Crutchlow, Ducati devine a doua echipă care își definitivează echipa de piloți pentru 2015, Honda Repsol fiind prima care și-a făcut public line-up-ul pentru 2015, echipa niponă mizând în continuare pe tandemul iberic format din Marc Marquez și Dani Pedrosa.

Prin semnarea prelungirii acordului existent, Cal Crutchlow pune capăt zvonurilor privind o ipotetică plecare a sa la Suzuki, manufacturierul din Yamamatsu aflându-se în pregătirile revenirii la categoria regină a campionatului mondial de motociclism viteză. De asemenea, acest anunț pune capăt, cel puțin pentru un sezon, șanselor lui Andrea Iannone de a avea la dispoziție o motocicletă Ducati de uzină.