LCR Honda l-a confirmat pe Cal Crutchlow pentru 2015

LCR Honda l-a confirmat pe Cal Crutchlow pentru 2015

Ieri, Lucio Cecchinello a anunțat racolarea britanicului Cal Crutchlow, înțelegerea dintre cele două părți urmând a intra în vigoare începând cu sezonul viitor.

Recent pus pe liber de Ducati în urma unui sezon dezamăgitor, britanicul Crutchlow, văzut ca fiind cel mai mare talent al motociclismului britanic de la Barry Sheene încoace, a ajuns la o înțelegere cu gruparea LCR Honda. Astfel, riderul din Marea Britanie va ocupa locul lui Stefan Bradl în echipa italianului Cecchinello.

Aflat la un sezon foarte slab și mult sub pretențiile celor de la Honda, Stefan Bradl ocupă la jumătatea sezonului locul 9 în clasamentul general al piloților, totalul punctelor obținute de el fiind de 56. În ceea ce-l privește pe german, zvonurile din paddock îl dau pe acesta ca înlocuitor al lui Aleix Espargaro la NGM Forward, ibericul fiind văzut la unul dintre ghidoanele grupării nipone Suzuki, aflată la revenirea în motomondialul de viteză după o absență de patru ani.

Prin înțelegerea parafată sâmbătă, Crutchlow și-a asigurat motocicleta Honda la care spera și pentru care negocia după experiența mai puțin plăcută al Ducati, alături de care ocupă un modest loc 14 în clasamentul piloților, mult sub așteptările sale.