Remy Gardner alături de Mahindra din 2015

Remy Gardner alături de Mahindra din 2015

După un debut de carieră nu tocmai în acord cu așteptările sale, australianul Remy Gardner a semnat pentru 2015 cu echipa indiană Mahindra, alături  de care va concura la clasa mezină, Moto3.

Fiul primului campion mondial australian la 500 cmc – Wayne Gardner, și-a anunțat astăzi planurile pentru 2015. În vârstă de 16 ani, el va concura începând cu sezonul viitor alături de Mahindra, în cadrul echipei de uzină.

Tânărul australian a debutat deja anul acesta cu ocazia Marelui Premiu al statului San Marino, etapă desfășurată pe circuitul de la Misano. Clasările lui Gardner nu au fost dintre cele mai bune, însă nici materialul tehnic nu a fost grozav, performanța cea mai valoroasă fiind locul 15 de la Sepang.

„Sunt foarte bucuros de această oportunitate. Eram cu toții pregătiți de încă un sezon în campionatul spaniol de motociclism viteză. Oportunitatea de a concura pentru Mahindra a venit ca o mare surpriză și mă încântă foarte mult. Totul s-a întâmplat repede si am semnat contractul weekend-ul trecut. Mahindra e o motocicletă interesantă, pare mai mică decât motocicletele cu care m-am obișnuit, dar arată foarte bine. Abia aștept să rulez cu ea în teste și am convingerea că mă voi descurca bine în 2015. Cred că au făcut alegerea potrivită, voi da 110% din mine” sunt cuvintele lui Remy Gardner, vizibil surprins, dar și încântat de alegerea făcută.