Dempsey Racing în WEC 2015

Dempsey Racing în WEC 2015

După ce ieri Extreme Speed Motorsport își anunța prezența fermă în WEC pentru un sezon complet în 2015, iată că astăzi o nouă echipă populară de peste ocean alege scena globală în dauna celei nord-americane. În cadrul Salonului Auto din Los Angeles, Patrick Dempsey și-a dezvăluit planurile pentru la anul care sunt, ca și în trecut, strâns legate de marca Porsche.

Echipa cunoscutului actor american, care a concurat în trecut doar în America de Nord, se va afla într-un parteneriat cu Proton Competition care va aduce pe grilă un Porsche 911 GTE la clasă GTE-Am înscris sun banner-ul Dempsey/Proton. Legătura dintre germani și actorul american nu este una nouă, acesta alături de asociatul Joe Foster participând la Le Mans în ultimii 2 ani într-un Porsche înscris de Dempsey Racing și pregătit de Proton Competition.

Ca și în trecut, echipierul lui Dempsey va fi pilotul de uzină al Porsche North America, Patrick Long, viitorul acestuia alături de echipa de uzină fiind din acest moment unul incert, un sezon complet în WEC lăsându-i puține portițe către alte participări alături de uzină. În plus, Dempsey a anunțat că echipa sa va lua startul în câteva etape ale NAEC și poate chiar din TUSC, momentan fiind însă confirmate doar participări la Daytona și Sebring, unde vor fi în parteneriat cu Wright Motorsport.

Cum de la anul Joe Foster nu o să mai facă parte din echipajul Dempsey Motorsport, se așteaptă ca echipa să anunțe în viitorul apropiat numele celui care va completa acest trio, cunoscând fiind faptul că americanii caută un pilot de grad Silver.