Motocross Cup Etapa 1 – video

Motocross Cup Etapa 1 – video

Salutăm pe această cale o frumoasă dovadă de profesionalism, într-o epocă în care orice am scrie despre o competiție, nu putem avea același impact precum o filmare de calitate superioară și un montaj priceput.

Prima etapă de anul acesta din Motocross Cup a avut loc la Prundu, pe 2 mai. Dincolo de calitatea competiției în sine, pe care am mai evidențiat-o în trecut, iată cum s-a realizat un mare pas înainte și în planul transmisiunii video. Organizatorul Marc Sandu ne-a transmis gândurile sale despre deosebita realizare tehnică.

Am încercat mereu să fim cât mai inventivi cu filmele realizate grație colaborării cu Bando Virginas și ne place să credem ca am reușit încă o dată! Acum trei ani, cand Motocross CUP se lansa, dronele aeriene erau abia la început, iar noi foloseam deja asemenea gadgeturi sofisticate. Am început si noi sa folosim drone edițiile trecute, iar de aceasta data, îndrăznim să credem că am dus filmarile aeriene la un nou nivel. Iar ca bonus, duelul roată la roată dintre Julian Răduță, Krisztian Tompa și Ionuț Corbea poate fi studiat pe indelete, pentru a descifra tehnica celor trei rideri. Vizionare plăcută!

Motocross Cup Etapa I Prundu 2015 from Bando Virginas on Vimeo.