DTM Hockenheim: cursa 1 onboard integral

DTM Hockenheim: cursa 1 onboard integral

Începând din acest sezon, canalul oficial de Youtube al seriei germane de turisme ne oferă un bonus fantastic – cursele filmate integral din câte o mașină a fiecărui constructor, pe lângă retransmisia gratuită a sesiunilor și alte filmări.

Pascal Wehrlein s-a clasat al doilea în spatele lui Jamie Green, care a fost de neatins. Tânărul german din tabăra Mercedes a făcut o rocadă temporară cu Paul di Resta la mijlocul cursei, însă pe final și-a recăpătat poziția secundă.

Mike Rockenfeller n-a putut replica ritmul liderului Green și nici n-a emis pretenții serioase la pozițiile ocupate de cei doi echipieri Mercedes care au urcat pe podium, chiar dacă adesea a dispus de avantajul sistemului DRS.

Marco Wittmann a fost mai mereu în zona fierbinte a plutonului și cursa sa onboard este presărată cu dueluri aprige, așa cum șade bine unei întreceri de turisme.

Bonus: momentul tensionat al cursei, când Martin Tomczyk a pierdut controlul mașinii sale pe frânare și a eliminat ambele modele C63 ale formației franceze ART Grand Prix.