DTM Hockenheim: cursa 2 onboard integral

DTM Hockenheim: cursa 2 onboard integral

Începând din acest sezon, canalul oficial de Youtube al seriei germane de turisme ne oferă un bonus fantastic – cursele filmate integral din câte o mașină a fiecărui constructor, pe lângă retransmisia gratuită a sesiunilor și alte filmări.

Cursa a doua, văzută de pe modelul M4 al campionului Wittmann. Prima jumătate de tur este remarcabilă, Marco asistând la plecarea excelentă a lui Ekstrom care trece de polemanul Rockenfeller. Însă până la acul de păr, Wittmann îi execută deja pe ambii piloți Audi, apoi se menține la conducere până în turul al patrulea, când Ekstrom îl atacă decis pe interior.

Pascal Wehrlein a fost cel mai bine clasat pilot Mercedes în prima alergare, însă a reușit o frumoasă revenire pe ploaie pentru a puncta și în cursa a doua.

Mike Rockenfeller a plecat din pole, însă primul tur i-a încurcat socotelile, iar apoi n-a avut ritmul colegilor Ekstrom și Mortara pe ploaie, fiind devansat și de Gary Paffett într-o frumoasă bătălie. Însă și perspectiva sa asupra primului tur este absolut fantastică!

Iată și o selecție cu cele mai frumoase momente onboard din cele două curse de la Hockenheim.