Raul Badiu despre Sibiu Rally

Raul Badiu despre Sibiu Rally

Raul Badiu abia așteaptă o nouă etapă din CNR pentru a-și consolida imaginea bună pe care a etalat-o în acest an, în care s-a detașat ca lider al mașinilor cu două roți motrice.

1. Cum vei aborda raliul și ce așteptări ai de la această etapă?

Raliul îl voi aborda concentrat, în aceeași manieră ca și celelalte raliuri, iar ca așteptări sper să mențin aceeași serie de rezultate din acest sezon. Ba mai mult, fiind și etapa mea de casă, cu siguranță îmi doresc un rezultat cât mai bun.

2. Ce îți place/nu îți place din noua configurație a raliului?

Dacă aș fi tentat să spun aș comenta că etapele sunt puțin cam lungi. Totuși acesta este un inconvenient mult prea mic pentru satisfacțiile mari pe care le vom avea la parcurgerea celebrelor speciale, Păltiniș și Transfăgărășan.

3. Preferi Sibiul pe macadam sau pe asfalt?

Îmi place mai mult macadamul în general, dar este și nemaipomenit de bine să avem ocazia să participăm pe cel mai spectaculos drum din lume.

4. Spune-ne care este amintirea preferată pe care o ai de pe specialele sibiene.

Spectatorii, atmosfera, chiar și momentul când am rămas cu volanul în mână pe Șanta acum îmi aduce zâmbetul pe buze când îmi amintesc.

5. În final, care ar fi mașina ideală după părerea ta pentru a parcurge probele de pe Transfăgărășan?

În momentul de față, pentru mine este Clio R3, dar în viitor va trebui să fie o mașină integrală de clasa 2, cât se poate de competitivă pentru un campionat național. Toate la timpul lor 😉