Formula 1: Hulkenberg va rămâne la Force India până în 2017

Formula 1: Hulkenberg va rămâne la Force India până în 2017

Nico Hulkenberg va continua alături de Force India, după ce a semnat un contract pe doi ani cu echipa din Silverstone.

Hulkenberg era luat în considerare de Ferrari pentru a-l înlocui pe Raikkonen, în timp ce Haas îl pusese în capul listei pentru sezonul următor. Însă, germanul a preferat să își prelungească aventura la Force India, despre care spune că a înregistrat un progress notabil în ultimul timp.

„Sunt bucuros să finalizez și să anunț planurile mele de viitor. Cunosc această echipă foarte bine și mă simt ca acasă aici, deci este logic să realizez un angajament pe termen lung. Progresul pe care l-a arătat echipa în ultimii doi ani m-a impresionat și îmi dă încredere pentru viitor. Este un grup de oameni grozav, care au foame de succes și doresc să progreseze de la an la an. Vreau să continui să cresc alături de această echipă, pe măsură ce avansăm și mai mult pe grilă,” a declarat pilotul de 28 de ani.

Vijay Mallya este fericit după ce i-a fost prelungit contractul lui Hulkenberg, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni piloți din lume.

„Nu este nici un secret că sunt unul dintre cei mai mari fani ai lui Nico, deci este fantastic să confirm că va fi pilotul nostru pentru următoarele două sezoane. A petrecut aproape patru ani alături de noi și în acest timp am văzut cum a devenit unul dintre cei mai buni piloți din lume. Nico are viteza, cunoștințele tehnice și maturitatea care să ne ajute să obținem rezultate importante în următorii ani. Vom face tot ce putem pentru a continua să livrăm un monopost pe măsura telentului său,” a adăugat Mallya.