Formula 1: Ferrari încă mai speră la titlu

Formula 1: Ferrari încă mai speră la titlu

Sebastian Vettel continuă să creadă în șansele sale la titlul mondial, în timp ce principalul echipei, Maurizio Arrivabene, consideră că totul ține de noroc.

După Victoria de la Suzuka, Hamilton a mărit distanța față de urmăritori. Astfel, britanicul are în acest moment un avans de 48 de puncte față de Rosberg și 59 de puncte față de Vettel.

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului și 125 de puncte rămase în joc, Vettel rămâne în cărți pentru cucerirea celui de-al cincilea titlu mondial și spune că nu se va da bătut până la final.

„Nu este nimic pierdut până la final. Mai sunt șanse și ce pilot aș fi daca aș înceta să cred? Desigur, știu că este dificil pentru că adversarul este foarte tânăr. Ei sunt în acest moment mai în formă decât noi, deci nu ne este ușor să revenim când suntem în urmă, dar trebuie să continuăm să credem, altfel nu are nici un sens să continuăm să luptăm. Cred întotdeauna că avem șanse duminica,” a declarat el.

Optimismul germanului nu este împărtășit și de Arrivabene, care este de părere că doar norocul îi poate ajuta să învingă Mercedes în lupta pentru titlu.

„Desigur, după Monza motorul ne ajută foarte mult, dar, după cum știți, monopostul este în mare parte același. E ca și cum ai încerca să câștigi la loterie și să devi milionar. Pentru a câștiga la loterie trebuie să ai foarte mult noroc, deci, dacă suntem norocoși, da! Dar, trebuie să avem foarte mult noroc,” a adăugat italianul.