MotoGP: Marquez nu va fi 100% în Japonia

MotoGP: Marquez nu va fi 100% în Japonia

Marc Marquez a recunoscut că nu va fi la capacitate maximă la Marele Premiu al Japoniei, din acest weekend, după ce și-a fracturat un deget săptămâna trecută.

Pilotul Honda a căzut în timp de pe bicicletă în timpul ce se antrena și a avut nevoie de o operație. Cu toate acestea, Marquez va concura la Motegi, dar se așteapă ca performața să îi fie afectată de posibile dureri.

„După cum știți, săptămâna trecută am căzut cu mountain bike-ul în timp ce mă antrenam alături de fratele meu în Cervera. Am fost destul de norocos, deoarece m-am ales doar cu degetul mic rupt. Din fericire, nu este atât de grav încât să mă împiedice să călătoresc în Japonia. Știu că nu voi fi 100%, iar circuitul de la Motegi este foarte solicitant și accidentarea mea cu siguranță îmi va provoca dureri,” a transmis el prin intermediul blogului personal.

Spaniolul nu se lasă distras de disconfortul provocat de accidentare și speră să obțină un rezultat bun pe circuitul de casă al japonezilor de la Honda.

„Starea pistei de la Motegi poate varia destul de mult, prin și ne vom concentra mai mult pe accelerație și frâne, ca duminică să putem fi în față. Sper că vom obține un rezultat bun în fața suporterilor Honda,” a adăugat el.

Marquez se află pe poziția a treia în clasamentul general, cu 184 de puncte, la 79 în urma liderului Valentino Rossi.