WEC: Nicio cursă pentru Patrick Dempsey în 2016

WEC: Nicio cursă pentru Patrick Dempsey în 2016

Patrick Dempsey a confirmat faptul că în acest an nu va lua parte la nicio cursă.

Actorul în vârstă de 50 de ani, a obținut anul trecut prima victorie în Campionatul Mondial de Anduranță la clasa GTE-Am pe traseul japonez de la Fuji, precum și un loc secund la categoria sa în cea mai recentă ediție a celor 24 de ore de la Le Mans, pe mașina Porsche 911 RSR înscrisă de echipa ce poartă numele său.

După mai multe sezoane în care s-au intensificat treptat eforturile sale de pilotaj, începând cu Rolex Sports Cars, apoi în ALMS și în USCC, până la participarea full-time în WEC anul trecut, în 2016 Dempsey se va concentra pe deplin pe angajamentele pe platoul de filmare. Totodată, ne asigură de prezența sa în următoarele 24 de ore de la Le Mans.

Actorul va ajunge pe circuitul din regiunea La Sarthe pentru a sprijini echipa Dempsey-Proton care va continua să ruleze acest an. Aceștia au înscris noul Porsche 911 la clasa GTE-Pro pentru apărarea titlului de campion al categoriei cu această grupare privată, după retragerea efortului de uzină. Au fost aduși piloții oficiali Richard Lietz și Michael Christensen pentru sezonul complet, iar la Le Mans va veni alături de ei și Wolf Henzler.