Formula 1: Williams speră să câștige curse in 2016

Formula 1: Williams speră să câștige curse in 2016

Williams speră să își depășească performanțele din 2015, iar Valtteri Bottas și Felipe Massa sunt încrezători că pot câștiga curse în acest sezon.

Echipa britanică nu a mai câștigat o cursă din 2012, dar cei doi piloți sunt de părere că se vor putea lupta cu Mercedes și Ferrari. Bottas așteaptă, în continuare, prima victorie de la debutul său în Formula 1 și consideră că o va obține în curând.

„Desigur, vreau să câștig. În acest moment, cu nivelul la care suntem ca echipă, este dificil,dar întotdeauna trebuie să încerci. Cred că este posibil. Ar trebui să fie doar o chestiune de timp. De asemenea, vreau să fiu constant pe podium”, a declarat Bottas pentru motorsport.com.

Optimismul afișat de Bottas înainte de prima etapă a sezonului este împărtășit și de coechipierul său, Felipe Massa, care speră să poată concura cu Mercedes pentu primele poziții.

„Vrem să ne luptăm cu Mercedes și celelalte echipe pe circuit. Nu știu dacă va fi posibil, dar trebuie să credem și să încercăm tot ce putem. Toată lumea începe de la zero, așa că sper să facem o treabă mai bună decât în ultimii doi ani. Știm că nu va fi ușor, dar vom face tot ce putem”, a adăugat brazilianul.

Pastor Maldonado a adus ultima victorie pentru Williams, când a câștigat MP al Spaniei, în 2012.