Formula 1: Bernie Ecclestone sare în apărarea lui Vettel

Formula 1: Bernie Ecclestone sare în apărarea lui Vettel

După ce a fost bombardat de critici din paddock și mass-media pentru incidentul cu Hamilton sub Safety Car, apărarea lui Vettel vine dintr-un loc din care puțini se așteptau.

“În ceea ce privește incidentul dintre Hamilton și Vettel, aceste lucruri se întâmplă în curse” a spus fostul șef al Formulei 1.

“Cred că Hamilton încerca intenționat să-l pună în dificultate pe Vettel și să producă acel accident. Reacția lui Vettel este una normală, a vrut să-i arate că știe defapt motivul” a completat Bernie Ecclestone.

După 40 de ani, The F1 Supremo, a fost înlocuit ca director executiv de noii proprietari ai F1, Liberty Media. La pupitrul de comandă se află acum Chase Carey. Bernie a cultivat mai mereu rivalitățile la vârf, căci acestea făceau produsul vandabil și generau audiențe sporite.

Următoarea cursă are loc pe 9 iulie în Austria pe faimosul Red Bull Ring, un traseu cuminte și modern creat pe calapodul vechiului Österreichring. Atunci vom asista la un nou episod al luptei dintre vârfurile de lance ale Mercedes și Ferrari, adică tocmai ceea ce ne-a lipsit în cele trei sezoane anterioare.