Formula 1: Hamilton a acceptat scuzele lui Vettel

Formula 1: Hamilton a acceptat scuzele lui Vettel

Joi, în timpul conferinței de presă a piloților înainte de Marele Premiu al Austriei, Hamilton a dezvăluit în fața ziariștilor faptul că a vorbit cu Vettel după incident și că a acceptat scuzele germanul pentru incidentul de la Baku.

Conferința a început cu întrebări adresate mai înâi pentru Vettel. Cvadruplul campion mondial a fost rugat să detalieze incidentul din Azerbaidjan. Seb a recunoscut faptul că a greșit și că reacția lui a fost exagerată. A menționat faptul că în ziua de luni, imediat după cursă l-a sunat pe Hamilton și și-a cerut scuze.

Sunt mândru de acel moment? Nu. Pot să schimb ceva în privința asta retroactiv? Nu. Regret gestul făcut? Da. – a specificat Vettel.

Lewis în schimb a spus că a ținut foarte mult ca Vettel să-și retragă acuzația public, mai exact germanul a declarat imediat după incident că în opinia sa, Hamilton a frânat intenționat în spatele SC-ului și de aici accidentul în care el și-a avariat aripa față.

A urmat răspunsul lui Vettel. – În acel moment am simțit și am crezut că Lewis a frânat intenționat. Acum cred însă că el nu a făcut asta intenționat

La sfârșit ambii au concluzionat că pentru ei acest caz este închis și din acest moment se concentrează pe restul curselor.

Vă reamintim faptul că pilotul Ferrari este la 3p de penalizare distanță de a fi exlus dintr-o cursă. Dacă respectă regulile și are o cursă fără incidente în acest weekend, el scapă de 2p de penalizare primite anul trecut în Marea Britanie. Mai multe despre asta găsiți aici.